Een foto van een piloon van de Hocmooslift in Lermoos.  Met de waarschuwing niet te schommelen.  Schaukeln verboten - ne bougez pas les pieds SVP - sit still please - vietato dondolare>>>>>>>>>>>>>>>>>>SkiliftenDe Gamsjet lift op de Grubigstein

Op deze pagina heb je een overzicht van alle skiliften op de Grübigstein die in de winter geopend zijn.  Van iedere skilift hebben we foto’s genomen en proberen  we een goede beschrijving te geven.  Hierdoor kan je een goed beeld krijgen van de mooie omgeving.

Afdaling van bergstation Gamsjet

Op de Grubigstein heeft men de laatste jaren enkele zeer moderne skiliften in gebruik genomen.  Als contrast kan je er ook nog enkele éénpersoons stoeltjesliften terugvinden, maar het uitzicht vanuit deze bergliften maakt alles goed.  Klik rechts op de skilift waar je meer van wil weten...

>>
>>>>

Nieuw!

 

Binnenkort tonen we  videobeelden van alle skiliften.  Neem alvast plaats in één van de bergliften en beleef de rit naar boven.

 

De ideale voorbereiding voor je skivakantie in de Zugspitz Arena.  Bij ons begint het in ieder geval te kriebelen met het zien van deze prachtige beelden.

 

Druk gewoon op de ‘play knop’ en de gekozen lift brengt je richting station.  Hierboven kan je navigeren naar de gewenste skilift.

Skiliften op video

Online skipas bestellen?  Lees meer op

Zugspitzarena blogspot

Gamsjet

Grubigalmbahn

Grubigbahn

Grubigsteinlift

Hochmooslift (oude lift)

Hochmoos Express

Liftle

Plattensteiglift

Schöner Rinnerlift

Skihütte Sesselbahn

Tip:  Hotels op wandelafstand van de skiliften

Home

Berghutten

Bergliften

Skipistes

Tips

Video’s

Wandelingen

Maps !

Gastenboek

About

Guestbook

Links

Privacy beleid

Top

Video’s

Webcams

Sitemap