Onderweg naar de Zugspitzarena in Oostenrijk.  Met de auto door een prachtig sneeuwlandschap.Met de auto op wintersportREUTTE / Tirol 
Wegwijzer richting Füssen, Marktoberdorf,Rosshaupten, Seeg

Ga je net zoals ons met de wagen op wintersportvakantie, dan kan je hier tientallen links naar nuttige websites terugvinden.

Van routeplanners tot file-informatie en verschillende tips voor onderweg.  Je kan beter maar goed voorzien zijn onderweg, zeker indien je kinderen bij hebt!

De autobahn in Kempten richting Fussen.

Bijna alleen op de Duitse autobahn, een luxe die je hebt als je buiten het hoogseizoen op wintersport kan gaan.  De meeste onder jullie zullen echter in ‘aangenaam’ gezelschap zijn van de honderdduizenden wintersporters welke in het hoogseizoen gaan…

Maar dit mag de sneeuwpret niet bederven! 

 

Ga je voor de eerste keer met de auto naar de wintersportgebieden?  Bezoek dan zeker een aantal van de websites op deze pagina.

Met de auto op wintersport…  enkele leuke en aan te raden websites!

 

Aral

Alles wat je wil weten over Aral benzinestations in Duitsland, benzineprijzen, routeplanner, filezoeker, enz.

 

Bayern info

Actuele verkeersinformatie, zéér up to date.  Informatie over wegwerkzaamheden in Duitsland, files, enz.  Er is ook een plannetje van Duitsland waarop de belangrijkste werkzaamheden te vinden zijn.  Handig voor wie zijn reisroute door Duitsland gaat.

 

Verkehrsinfo Duitsland

Een uitgebreide Duitse website met alle nuttige info op één plaats.  Files, brandstofprijzen, wegwerkzaamheden, flitsers, boetes, snelheidscontroles, weer, toestand van de wegen, routeplanners en nog veel meer…

 

Op zoek naar een goedkope autolening?

Autobahn Pick Nick

 

Soms heb je monsterfiles richting de sneeuw, waarbij je soms uren stil staat.  Je kan dus beter wat (warm) eten en drinken bij hebben.  Zeker in de winter!

Tekstvak: Een skibox huren of kopen?
Routeplanners naar de sneeuw

Home

Routeplanner

Skibox

Autolening

Auto tips

Top

Video’s

Wintersportauto

Sitemap

Home

Berghutten

Bergliften

Skipistes

Tips

Video’s

Wandelingen

Maps !

Gastenboek